خواص چای ریحان,فواید چای ریحان,چای ریحان درمانی,خاصیت چای ریحان,خواص چای ریحان درمانی,خواص چای ریحان برای پوست,خواص چای ریحان برای مو,خواص چای ریحان برای جوانی,خواص چای ریحان برای بارداری,خواص خوردن چای ریحان,فواید چای ریحان خام,فواید چای ریحان پخته
به گزارش بی اس ام اس : آیا تاکنون اسم چای ریحان را شنیده اید؟ آیا می دانید به چه نحوی باید این چای را درست کنید ؟ این چای چه فواید و خواصی دارد؟رفع بیاشتهایی، درمان اسهال، نفخ و زخم معده از خواص برجسته چای معطر ریحان است.بهترین شرایط آب و هوایی برای این گیاه، آب و هوای گرم و آفتابی است.ریحان سرشار از ویتامین K ، آهن، کلسیم و دیگر مواد مغذی است و دارای خواص آرامبخش، ادرارآور و ضدعفونی کننده میباشد. در اکثر نقاط دنیا، از ریحان برای درمان مشکلات شکمی و تنفسی استفاده میشود.
طرز تهیه چای ریحان:
یک یا 2 قاشق ریحان خرد شده را درون یک فنجان آب جوش بریزید و چند دقیقه صبر کنید تا خوب دم بکشد و پس از هر وعده غذایی 2 یا 3 فنجان از آن را میل کنید.
خواص درمانی ریحان
• درمان دردهای رودهای
• درمان نفخ و زخم معده
• رفع بیاشتهایی
• درمان عفونتهای ادراری
• درمان اسهال
• رفع بیخوابی
• به عنوان دهانشویه برای رفع التهابات و زخمهای دهانی